شلنگ فشار قوی واتر جت ها وظیفه انتقال آب خروجی از پمپ به سمت لنس و نازل را بر عهده دارد. به دلیل فشار بالای آب خروجی از واتر جت ها، این شلنگ ها دارای ساختار مقاومی بوده و با شلنگ های آب معمولی تفاوت دارند. نگهداری از این شلنگ ها دارای اهمیت بوده و علاوه بر حفظ امنیت کاربر به افزایش طول عمر دستگاه کمک می نماید. خریداران واتر جت، در کنار دستگاه خود از شلنگ فشار قوی بهره می برند اما ممکن است به دلایلی به شلنگ فشار قوی نیاز داشته باشند. این دلایل می تواند شامل آسیب دیدن شلنگ در اثر ضربه یا خراش باشد.
ساختار شلنگ فشار قوی
شلنگ های فشار قوی از سه لایه کلی تشکیل شده اند. اولین لایه، داخلی ترین بخش شلنگ می باشد که در تماس با آب و مواد شوینده قرار دارد. این لایه از لاستیک با کیفیتی ساخته شده که در برابر تحمل عبور آب با دمای های پایین و بسیار بالا را دارد. لایه میانی شلنگ که معمولا از جنس فولاد ساخته شده، بخش مهم شلنگ به حساب می آید. این بخش با استحکام بالا، از پاره شدن شلنگ جلوگیری می نماید. لایه سوم شلنگ فشار قوی نیز از جنس لاستیک بوده و در بخش بیرونی قرار گرفته است. این لایه موجب عدم انتقال حرارت آب گرم به دست کاربر می شود.
انواع مدل های مختلف شلنگ فشار قوی
نکته مهم در انتخاب شلنگ فشار قوی، امکان اتصال به تفنگی و جفت شدن مناسب به آن می باشد. شلنگ های فشار قوی در مدل های مختلفی قابل ارائه هستند که عمدتا در طول، قطر و حداکثر فشار قابل تحمل، با هم تفاوت دارند. شلنگ های با قطر 6 میلی متر برای فشار های تا حدود 210 بار و شلنگ های با قطر 8 میلی متر برای فشار های تا 400 بار قابل عرضه هستند. همچنین کاربر با توجه به نیاز خود، فاصله دستگاه تا محل شستشو و اتصالات تفنگی، می تواند از شلنگ هایی با طول های 10، 15، 20، 25 و 30 متر بهره ببرد. این شلنگ ها، می توانند فشار های حداکثر 210 ، 220 و یا 440 بار را تحمل نمایند. شلنگ های مخصوص دستگاه های واترجتی چون 1152 TST سری های profi نیز قابل ارائه هستند.